For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træbark til kunsthåndværk natur 13cm 1kg

55 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Træbark er et stort og alsidigt kunsthåndværksmateriale til naturlige rustikke dekorationer. Når vi ser på den naturlige bark med dens kurver og isolerede mosaflejringer, tænker vi straks på den rustikke atmosfære i vores oprindelige skove. Dette er ægte stykker træbark, der er blevet tørret forsigtigt.

Hvis du for eksempel vil oprette en efterårsdekoration, er du godt udstyret med denne naturlige dekorative bark. Især inden for blomsterhandler er bark et fantastisk naturligt element til alle tænkelige kreationer. Du kan bruge det til at dekorere blomsterarrangementer og kranser eller til at dække plantekrukker udefra.

Du får barken til håndværk i et praktisk sæt med en fyldevægt på 1 kg, leveret i et plastnet. Hvert barkstykke er ca. 13 centimeter langt med en bredde mellem 5 og 10 centimeter.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Længde: ca. 13m
Bredde: ca. 5 - 10 cm
Farve: naturlige farver
Materiale: træ
Vægt: ca. 1 kg
Art.-nr.: 2249
Vægt: 0,65 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træbark til kunsthåndværk natur 13cm 1kg
Træbark til kunsthåndværk natur 13cm 1kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.