Blomsterhandler leverancer

Dispensere og enheder, klæbemidler og tape, råvarer

alle underkategorier på et øjeblik

Blomsterhandler leverancer Kategoribeskrivelse

Design, håndværk og dekorér som professionelle med det store udvalg af blomsterhandlerartikler fra Floristik24, den overkommelige online shop til dine dekorationsideer! Her finder du professionelle værktøjer som sekatører, splinter, blomsterhandler knive og varme limpistoler samt forsyninger som havearbejdehandsker, urtesaks og vanddåser. Oplev også guld- og sølvgenstande, som du kan bruge til at afrunde dine kreationer - dette følger også med en effektiv speciel spray! Du kan derefter bruge det til at sprøjte dine arrangementer med en smuk blank glans og med en spændende farve som guld eller til at hjælpe mos i en plantedekoration for at få en ny glans.

Og det er ikke alt! Brug jubilæumsnumre til at dekorere din fødselsdagsfest, sølvbryllup og også en gavepakke eller fødselsdagskage. Lav en smuk fødselsdagskrans fra en halmkrans, og indpak den med et specielt klæbebånd. I kombination med spraylim kan du derefter fastlægge yndefuld og ædel naturlige dekorationer til din krans og således skabe en meget individuel dekoration til enhver lejlighed.

I vores online shop finder du altid den rigtige gavepose i røde, orange, naturlige eller forskellige, søde julemotiver. Vinflasker, bøger og krukker med hjemmelavet marmelade passer også ind der. Og hvis du hellere vil give en vidunderlig duftende urtekrukke eller en potteblomst væk, så tag en elegant, farverig planter og en manchet, som du kan dekorere din blomsterpres yderligere med.

Der venter en række produkter af høj kvalitet, som du kan bestille bekvemt og billigt online. Vores professionelle forsendelsessystem garanterer dig hurtig levering, og hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du bare kontakte vores venlige og kompetente kundeservice!


Cat-ID: 19