Tinkspand & zinkbeholder

Blikspande zinkkrukker til plantning og dekoration

alle underkategorier på et øjeblik

Tinkspand & zinkbeholder Kategoribeskrivelse

Forkæl dine potteplanter med et nyt hjem med de smukke tindspande og zinkbeholdere fra Floristik24, online shop til hjemmepynt og håndværksforsyninger! Her finder du mange forskelligt designede spande og skåle her, som charmerende præsenterer hver plante som chic plantager. Oplev også de dekorative vanddåser og den originale metaldekoration, som du kan skabe sofistikerede blomsterarrangementer indendørs og udendørs. Alle får deres penge værd, når det kommer til design og farvelægning: metalplantagerne er designet i antikke, klassiske og moderne former og farver - nogle gange med tryk, nogle gange med mønstre, undertiden farvet og undertiden simpelthen i et vintage look!

Skovle og skåle fås i formen oval, rund eller som en kop. Nogle har håndtag, andre har dekorative rebhåndtag, og andre er simpelthen designet uden noget. For eksempel er zinkskålene ikke farvet og enten finpoleret eller let vasket i hvidt og ligner antikke skåle, der udstråler en rustik landstedets charme. Du kan derefter plante disse med smukke sommerblomstrere og derefter præsentere dem på en terrasse, en vinduesramme eller en kommode. Og plantespandene i de smukke pastelfarver skaber et frisk liv i ethvert rum, der får alle til at skinne.

Med de søde små dekorative vandkander kan du oprette ekstraordinære blomsterdekorationer og ikke kun glæde amatørgartnere! Alle har mindst et håndtag og kan enten bruges som en planter eller direkte som en plantepot. Dette løsner din plantedekoration på en original måde og viser kedelige blomsterpotter det røde kort!

Hvis du vil give din kreativitet en masse frihed, når det kommer til plantning, skal du bruge den usædvanlige metaldekoration! Her finder du trofæer, kroner, tepotter, amforaer, tasker og bakker, alt sammen lavet af metal og egnet til udvendig og indvendig. Du kan bruge disse plantager til urter, blomster, balkon og husplanter. Brug det til at oprette en sensationel havedekoration eller til at redesigne din balkon med en hængende kurv!

Cat-ID: 58