Dekorative frugter

Dekorativ frugt, der ser bedragerisk ægte ud, velegnet til dekorationer af enhver art, også som håndværkstilbehør.

alle underkategorier på et øjeblik

Dekorative frugter Kategoribeskrivelse

Dekorative frugter dekorerer hvert værelse på kort tid og er især velkomne i køkkenet eller spisestuen. Desuden udstråler kunstige frugter og dekorative grøntsager med deres stærke farver en livlighed, der oplyser omgivelserne. Hos Floristik24, din online butik med dekorative varer og håndværksforsyninger, finder du et stort udvalg af dekorative frugter og grøntsager, som begge ikke kan skelnes fra originalerne ved første og anden øjekast. Her finder du frugtbart dekorationsmateriale til alle sæsoner og dekorationsideer fra kunstige æbler i forskellige størrelser og farver til artiskokker og svampe til dragonfrugt og stikkende pærer!

Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt nogle kunstige grøntsager kan opgradere dit køkken. Tag for eksempel røde, grønne og gule peberfrugter, dekorative gulerødder og løgpærer eller en grøntsagsblanding på nettet. På grund af den høje kvalitet af udførelsen føles de dekorative grøntsager meget ægte takket være den nye egenskab med real touch.

Det fantastiske er, at grøntsagsfrugterne ikke ødelægger selv ved høje temperaturer og altid holder deres lyse farver. I princippet kan du bruge de kunstige frugter og grøntsager til dekoration hele året rundt.

Eller de skaber blot dekorationer, der er tilpasset sæsonen. For et faldet udsmykning, tag et par dekorative agern, kastanjer, en farverig række græskar, og kombiner derefter det hele med æbler og appelsiner. Vi tilbyder også frugt og nødder på en pind i vores dekorationsbutik, som du nemt kan indarbejde i en adventskrans eller et efterårssystem.

Cat-ID: 53