Aluminiumtråd & smykketråd

Dekorativ tråd og håndværkstråd til blomsterdekoration og boligdekoration

alle underkategorier på et øjeblik

Aluminiumtråd & smykketråd Kategoribeskrivelse

Blomstertråd, stick og jernstifter
er en del af det blomsterhandlere basale udstyr, men hobbyister finder også et stort udvalg af trådvarer i vores velassorterede online butik, som kan bruges på forskellige måder.

Det brede produktsortiment tilbyder alle de materialer, der er nødvendige i professionel blomsterhandel. Det være sig viklingstråd eller stikketråd til binding af kranser eller speciel gerberatråd til fastgørelse af en enkelt gerberablomst, der er nøjagtigt det rigtige værktøj til ethvert formål. Til fremstilling af blomsterarrangementer og borddekorationer er kransringe, romerske, perlehoveder eller synketråd nyttige redskaber til fastgørelse af de enkelte dele.

Dekorative trådvarer til kreativt design i blomsterhandler


Ud over trådvarer, der bruges til fastgørelse og ikke bør være synlige i det færdige produkt, er der et stort antal ledninger, der bruges til dekorationsformål. Glittertråd eller engelhår, bouillontråd eller bouilloneffekttråd kan deformeres efter ønske og drapes rundt om mosnet, blomster eller andre dekorative genstande.
Repertoiret af aluminiumtråd i forskellige farver og diametre, som en rund tråd eller fladtråd, dækker alle krav til de daglige behov hos professionelle blomsterhandlere. Tråd lavet af kobber, guldfarvet, sølvfarvet eller farvet - mangfoldigheden af design til hobbyister og blomsterhandlere er næsten ubegrænset. Fra ivy nåle til sekskantet net til det fineste fehår, vores dekorative trådgenstande i høj kvalitet perfektionerer enhver blomster- og plantedekoration.
 

Cat-ID: 31