Skåle, gryder og vaser

Blomsterkurve og hængekurve til udplantning som blikfang!

alle underkategorier på et øjeblik

Skåle, gryder og vaser Kategoribeskrivelse

Et forskellige udvalg af skåle, gryder, vaser og mange andre containere til beplantning eller fyldning med dekorative genstande findes her.

Uanset om der er terracotta-look, ler eller akryl - de forskellige modeller af skåle, plantager og vaser er iøjnefaldende i hjemmet og haven. Vi tilbyder også de rigtige containere til daglig brug af hobbygartnere og blomsterhandlere.

Plante skåle, vindueskasser, hængende kurve, plantemaskiner og redskaber til blomsterhandlere og hobbygartnere

Plantepotter lavet af plast, ler og gennemsigtige plantekrukker til orkideer anbefales især til salg af planter og blomster i blomsterhandler. Indstillingsvaser er også velegnede til salgsfremmende præsentation af afskårne blomster.

Til balkon og terrasse er vindueskasser, trafiklys og hængende kurve til beplantning iøjnefaldende. Plantemaskiner er også tilgængelige i forskellige former, for eksempel som et plantekryds, plantehjerte eller plantering. Disse præformede kar kan bearbejdes yderligere med blomster skum eller jord, tørrede eller friske blomster for at designe graven. Til begravelsesblomsterhandel tilbyder vi også gravvaser, der kan sættes op eller placeres i jorden.

Hverdagsgenstande såsom vandkande tilføjer også farve til haven, balkonen og terrassen. Ud over konventionelle modeller til havevanding finder du også moderne design vandkasser i lyse farver til indendørs brug. Farvede planteskærere og afdækere i forskellige størrelser kompletterer vores sortiment.
 

Cat-ID: 18