Grave vaser

Kirkegårdsvase plug-in vase

Gravvase sølv 33cm Gravvase sølv 33cm

Gravvase sølv 33cm

7 DKK

Gravvase sølv 28,5cm Gravvase sølv 28,5cm

Gravvase sølv 28,5cm

4 DKK

Gravvase guld 28,5cm Gravvase guld 28,5cm

Gravvase guld 28,5cm

4 DKK

Gravvase 42cm mørkegrøn vase gravdekoration begravelsesblomster 5stk Gravvase 42cm mørkegrøn vase gravdekoration begravelsesblomster 5stk

Gravvase 42cm mørkegrøn vase gravdekoration begravelsesblomster 5stk

43 DKK

8,60 DKK per stykke

Grave vaser

Vores mest populære varer baseret på kundeordrer. Opdateres dagligt.


Bestseller
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.

alle underkategorier på et øjeblik

Grave vaser Kategoribeskrivelse

Som en del af at klare sorg og bevare hukommelsen er buketter og buketter altid en del af sorgens kultur. Med gravvaseerne fra Floristik24, din online butik til minde blomsterdekorationer og begravelsesdekorationer, sikrer du dig, at blomsterdekorationen varer så længe som muligt. Du finder også et stort udvalg af vaser til graven, der scorer både med finjagt og deres enkelhed.

Først og fremmest skal de grå gravvaser nævnes, som er dekoreret med en rose og en lilje og kommer i et ædel marmorudseende. For eksempel går disse meget godt med en grå grav lavet af natursten og komplementerer yndefuldt gravdekorationen.

Se også på de gyldne, slanke blomstervaser til gravstedet: Disse er belagt med en ædel guldfarve og giver således en elegant nåde, der er mere end passende for ethvert gravsted. Til dette formål er disse vaser udstyret med en stift, der giver dig mulighed for at lægge mindesvasen i jorden.

De andre enkle gravvaser, som du kan bestille billigt her, har også et stik. Farverne spænder fra elegant sølv til rolig sort og harmoniserer med ethvert gravdesign. Du kan også være meget fleksibel, når du vælger dine buketter og også bruge kortbundne buketter til at mindes om den døde søndag, fordi de blomstrende blomstervaser fra vores sortiment giver plads nok til dette. Alle vores vaser er lavet af plast af høj kvalitet og er derfor meget vejrbestandigt!
google_translate

Cat-ID: 163