Kunstige blomster & planter

Silkeblomster, silkeblomstarrangementer, tekstilplanter, kunstige planter, silkebuketter, kunstige blomster

alle underkategorier på et øjeblik

Kunstige blomster & planter Kategoribeskrivelse

Silkeblomster og kunstige planter i vores sortiment er perfekte kopier af deres naturlige rollemodeller. Som en dekoration til bryllupper og festlige lejligheder, som en borddekoration hjemme eller på restauranter, giver de kunstnerisk designede tekstilblomster en smuk atmosfære.

Her finder du et stort udvalg af forskellige typer, lavet af ægte silke, plastik og tekstiler af høj kvalitet. De kunstige blomster og silke fås individuelt, som en færdigbundet buket, som en kunstig plante i en gryde eller en kunstig buket.

Tekstilblomster, silkeblomster og kunstige planter som en buket, buket eller individuelt til dekorationer

Valget af individuelle prøver spænder fra roser, hortensiaer og krysantemum til allium, cymbidium og liljer til strelizier og orkideer. Individuelle silkeblomster og kunstige blomster er ideelle til yderligere forarbejdning til blomsterarrangementer, buketter og dekorationer. Kunstige planter i gryder som hvid agapanthus, forskellige farvede orkideer, blå, gule og røde stemorsblomster ser ikke bare vild ud. I modsætning til deres naturlige kolleger holder de evigt.

Bundne buketter med kunstige roser, silkeblomster, krysantemum, tulipaner, ranunculus, sorte susanne og skakblomster er straks klar til brug som borddekorationer. Du kan også bestille farverige blandede buketter af silkeblomster og tekstilblomster samt græssmåtter til påske- og sommerdekorationer. De kunstige rosa hjerter, rosebladerne mærket "Just Married" og mini-blomsterne lavet af skum er især charmerende til bryllupper.

Cat-ID: 52