Gravepuder

Gravarrangementer med rensdyrmos, palmeblade, kogler og mange andre tørrede planter

Nature edition grave editions sørgeblomster sorteret 3 gange 24 stk. Nature edition grave editions sørgeblomster sorteret 3 gange 24 stk.

Nature edition grave editions sørgeblomster sorteret 3 gange 24 stk.

342 DKK

14,25 DKK per stykke

Gravarrangementer, tørrede blomster, gravdekorationer, sortiment, 24 stk Gravarrangementer, tørrede blomster, gravdekorationer, sortiment, 24 stk

Gravarrangementer, tørrede blomster, gravdekorationer, sortiment, 24 stk

406 DKK

16,92 DKK per stykke

Gravepuder

Vores mest populære varer baseret på kundeordrer. Opdateres dagligt.


Bestseller
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.

alle underkategorier på et øjeblik

Gravepuder Kategoribeskrivelse

Gravepuder i vores sortiment til mindesmærke blomsterhandler er færdige tørrede blomsterarrangementer, der enten kan forarbejdes videre eller bruges som færdige dele. For yderligere behandling kan naturlige puder placeres på begravelseskranser, gravsmykker og urnesmykker.

Gravepuder er velegnede til gravbuketter, urnesmykker, gravearrangementer og meget mere.

Dobbeltbuketter med eller uden grangrene og dekorative gravskåle kan fremstilles let og med lidt anstrengelse. Disse limede og kablede gravepuder er sammensat af elementer, nogle af dem kan du også bestille individuelt her i blomsterhandlens online shop. De færdige naturlige puder fås hver som et flerdelt sortiment med to til seks forskellige designede gravepuder og i alt op til 32 stykker.

Det langvarige gravarrangement med rensmose, palme blade, kegler og mange andre tørrede planter er ideel til gravdekorationer i kolde temperaturer om efteråret og vinteren, såsom på Allehelgensdag eller på søndagen i de døde.
For havecentre i mindesmærke- og begravelsesblomsterhandler er disse færdige dele af høj kvalitet meget praktiske på grund af deres lave arbejdsmængde i videre behandling.

google_translate

Cat-ID: 39