Lys

Stearinlys og fyrfadslys i forskellige størrelser og farver

Stearinlys har altid symboliseret håb og varme. De skaber en sublim stemning og fremtryller en særlig atmosfære. Når vægen er tændt, oplyser stearinlyset rummet. I vores online shop tilbyder vi dig stearinlys og fyrfadslys i forskellige former, farver og størrelser. Læs mere

alle underkategorier på et øjeblik

Kunderne søgte også

Lys Kategoribeskrivelse

Stearinlys – stagelys, boldlys, bloklys

Vores sortiment tager højde for de forskellige varianter til en bred vifte af lejligheder. Du finder stagelys i én kategori hos os. Kuglelys og bloklys har hver deres. De høje pindelys har altid været en elegant dekoration til borde og skænke. Uanset om det er til jul eller på et alter - pindelys er simpelthen en del af festlighederne. De sfæriske stearinlys og generelt afrundede stearinlys passer til gengæld ind i ekstravagante, men også med en romantisk stemning. Bloklysene er derimod traditionelle adventslys til adventskransen.

Blandt pinde- og bloklysene vil du opdage genstande af særlig høj kvalitet. For eksempel er PURE lysene lavet af den mere stabile stearin i stedet for den konventionelle paraffin. Du vil også støde på mange Safe Candles. Med disse stearinlys slukker vægen sig selv på det rigtige tidspunkt, så risikoen for brand reduceres markant. De rustikke stearinlys giver også et særligt look med deres marmorerede udseende. Mange af vores stearinlys er ensfarvede. Med andre ord bevarer de deres farve, indtil de brænder.

Fyrfadslys

Ud over de slanke, høje og kugleformede stearinlys er fyrfadslysene særligt populære. Traditionelt var de det afprøvede tilbehør til varmeapparater til at holde teen varm i en kande, der er placeret på varmeren.

De kaldes stadig for fyrfadslys, selvom de for længst har fået flere anvendelsesområder og er sat op til flere lejligheder. Fyrfadslys findes ofte i stearinlysglas som lanterner til altanen eller haven. Men også stående på række kan de runde flade stearinlys iscenesættes på en stemningsfuld måde.

Vi har også lysestager

Men ikke kun lysene er en del af en smart lysdekoration, men selvfølgelig også lysestagerne. Du finder dem under lanterner & lanterner i sommerkategorien og lysestager & lanterner i vores julesortiment. Selv fyrfadslys ser meget mere dekorative ud med den rigtige fyrfadslysholder lavet af glas eller metal.

Duftlys

Hvis du ikke kun nyder stearinlysenes skær, men også gerne vil dufte en behagelig duft, så tag et kig på vores udvalg af duftlys. Du vil opdage stearinlys med sommerfriskhed eller juledufte som vanilje og kanel samt helt specielle buketter.

LED stearinlys – også med voks

LED-lys bliver brugt mere og mere, især til lysestager i løkker eller til andre lysdekorationer, hvor naturlig udsmykning spiller en stor rolle. Disse kunstige stearinlys imiterer ofte det flimrende stearinlys på en bedragerisk ægte måde. Mange er også dæmpbare eller udstyret med timer eller har andre funktioner, der lover mere sikkerhed eller komfort. For en særlig vildledende ægte efterligning kan LED stearinlys overtrækkes med voks.

Vores LED-lys kan findes i vores onlineshop under eventyrlys & LED for en fortryllende stemning ikke kun ved juletid.

Gravlys

Stearinlyset som et lille håbs lys er også en del af sorgen i mange kulturer. Den skal vise de engang elskede vejen til en anden verden eller til et andet sted eller tjene som et tegn på stille erindring. I selve begravelsesblomsteriet spiller gravlyset en stor rolle. Derfor finder du naturligvis også gravlygter lavet udelukkende af ægte voks eller med LED i en separat kategori.

Cat-ID: 15