Kurve

Flettede kurve og kranse, flettede hjerter, kurve med hank og sisal

alle underkategorier på et øjeblik

Kurve Kategoribeskrivelse

Du kan finde kurver i vores blomsterbutik online butik i en lang række variationer. I blomsterhandler og i haven kan kurv behandles på forskellige måder. I stuen er kurve og dekorative ting vævet af naturlige materialer stilfuldt hjemmetilbehør.

Flettet kurve og grove flettet chipkurve med håndtag eller sidehåndtag fås i forskellige størrelser, former og farver. Fyldt med frugt, dekorative genstande eller blomster er de et smukt blikfang i stuer på balkoner og terrasser. Kurve lavet af pil, vin og sisal kan også bruges som gavekurv eller planteskål.

De kurvede og chipkurvede produkter såsom den orange eller naturfarvede chipkurv i vores blomsterbutik online butik er velegnede til videre behandling i blomsterhandler eller i børnehaven samt til mange andre typer brug. Uanset om det er plantning af ring, båd, oval planteskål, rund eller firkantet plantekurve - kurvenes forskellige former for plantning er næsten ubegrænset.

Flettet dekorative ting og kurve til picnic, til beplantning, som gave og til hverdagen på balkonen eller terrassen

Vine manchetter, flettede sisalhjerter til fyldning, kugler i forskellige størrelser og kranser fra vinstokke er ideelle dekorative ting til borddekorationer, gaver eller vinduesdekorationer. De kan kombineres glimrende med andre dekorative materialer.

Flettet kurve er ikke kun smukke, de er også nyttige ledsagere i hverdagen som en brødkurv, indkøbskurv, kartoffelkurv eller picnickurv. Vi tilbyder også vinmateriale som Mühlenbeckia og raffia til videre behandling af blomsterhandlere og havecentre.

Cat-ID: 50