Bånd og gavebånd

Bånd, gavebånd og pyntebånd til blomsterhandlere

alle underkategorier på et øjeblik

Bånd og gavebånd Kategoribeskrivelse

Dekorative bånd og frynser giver blomsterarrangementer, kranser og buketter, der bestemmer noget og er uundværlige for blomsterhandlere. Uanset om det er dekorationer og blomsterdekorationer til jubilæer, firmafester, bryllupper eller begravelser - antallet af forskellige lejligheder er forskelligartet, så også farver, mønstre og materialer på bånd og frynser i vores online blomsterbutik. Her finder du en bred vifte af bånd, gavebånd og dekorative bånd specielt til blomsterhandlere.

Dekorative bånd og gavebånd lavet af silke, filt, uld, tyll og mange andre materialer Fra maskebånd til silkebånd, uldbånd og tyllebånd til krøllende bånd - adskillige materialer, der kan kombineres på enhver måde garanterer et uendeligt antal dekorationsmuligheder, der imødekommer hver enkelt kundeanmodning.
 
Til sommerblomsterarrangementer eller gaver er dekorationer lavet af pottebånd, filtbånd og vægtråd i munter farver især velegnede. Med enkle eller flerfarvede, mønstrede eller trykte gavebånd og dekorative bånd kan du trylle frem små kunstværker fra gaver, der næsten er for gode til at pakke ud. Båndtryk til bånd, kransebånd og sjerter Vi tilbyder fine kransebånd, sorte bånd og sort bånd, specielt til begravelser og gravdekorationer. Om ønsket kan kransebåndet udskrives i forskellige skrifttyper og farver og afsluttes med frynser. Du kan også bestille nationalitetsbånd i farverne sort-rød-guld og skærme i forskellige farvekombinationer. Selvfølgelig udskriver vi dine buer, kransebånd, ramme og bånd med personlige tekster. Brug den praktiske loop-konfigurator til at designe dit sorgbånd, ramme eller bånd individuelt med tekst, billede eller et foto. Du kan finde et udvalg af begravelsesord, kransebåndtekster, kondolensbrev og begravelseskurser her.
 
 

Cat-ID: 16