Plante kugle

Græskugler, buksbomkugler og dekorative bolde lavet af kunstige planter

Boksvedkugle kunstgrøn Ø18cm Boksvedkugle kunstgrøn Ø18cm

Boksvedkugle kunstgrøn Ø18cm

38 DKK

Boksvedkugle kunstgrønt Ø23cm Boksvedkugle kunstgrønt Ø23cm

Boksvedkugle kunstgrønt Ø23cm

63 DKK

Boxwood kugle kunstig grøn Ø26cm Boxwood kugle kunstig grøn Ø26cm

Boxwood kugle kunstig grøn Ø26cm

76 DKK

Buksbomkugle grøn Ø30cm Buksbomkugle grøn Ø30cm

Buksbomkugle grøn Ø30cm

148 DKK

Buksbomkugle grøn Ø25cm Buksbomkugle grøn Ø25cm

Buksbomkugle grøn Ø25cm

77 DKK

Plante kugle

Vores mest populære varer baseret på kundeordrer. Opdateres dagligt.


Bestseller
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.

alle underkategorier på et øjeblik

Plante kugle Kategoribeskrivelse

Leder du efter en elegant udsmykning til grøn lejlighed til din lejlighed? Så kan du lide de kunstige plantekugler og -kugler fra vores sortiment! Du kan finde forskellige størrelser af kunstige planter af høj kvalitet i vores online shop og kan derfor implementere dine dekorationsideer nøjagtigt som du forestiller dig. Uanset om du har brug for en mellemstor bogbold, en lille græsbold eller en stor dekorativ kugle lavet af lilla blomster - finder du den her! De maleriske dekorative kugler er visuelt perfekt modellerede på deres originaler fra naturen og er meget lette at bruge.

For eksempel kan du placere plantekuglerne som rumdekoration på en vindueskarme, en stuehylde og på sofabordet og effektivt supplere dit interiør. Men du kan også bruge græsbolde, buksbomkugler og dekorative bolde som dekoration til festlige lejligheder, såsom en fødselsdagsfest, en havefest, en gadefest og en grill med venner.

Placer bare kuglerne på et bord eller en hylde - du vil blive overrasket over hvor meget tilstedeværelse disse plantekugler har. Du kan også blot placere plantedekorationen på åbningen af en gulvvase i stedet for en blomsterbuket og dermed overraske dine gæster med det nye design! Takket være den første klasses plast, der bruges til fremstilling af disse kunstige planter, kan du også blot lægge kuglerne på gulvet og dekorere havestien under en grill, f.eks.
Hvis du også får håndværksfeber, kan du for eksempel pakke fe-lys rundt om kuglerne og således belyse dine lokaler på en fantastisk måde. Du vil elske de alsidige plantekugler!google_translate

Cat-ID: 169