Blomsterskum

Blomsterskumprodukter til alle lejligheder

alle underkategorier på et øjeblik

Blomsterskum Kategoribeskrivelse

Blomsterskum eller blomstermos er grundlaget for blomsterarrangementer, der kan bruges som dekorationer, bryllupssmykker, begravelsesmykker og som gave. Vores brede vifte af mos inkluderer blomsterskum i forskellige former som vådt blomsterskum til friske blomster og tørt blomsterskum til tørrede blomster.

Forformet blomsterskum til bildekorationer, borddekorationer, vægdekorationer og begravelsesdekorationer

Specielt til bryllup blomsterhandler tilbyder vi brude bukettholdere med lige og ergonomisk formede håndtag, der ligger optimalt i hånden og holder blomsterne friske i lang tid på grund af det våde blomsterskum. Hjerteformet blomsterskum til borddekorationer og som stativ giver et strejf af romantik til en bryllupsdekoration. Steckmoos til klassiske bilsmykker er Autocorso eller Autodoppel-ringen det første valg. Med den rigtige vakuumsugekop i sortimentet kan blomsterarrangementer fastgøres sikkert til bryllupsbiler og på alle andre glatte overflader, for eksempel som vægdekorationer. Rundt og firkantet blomsterskum fås i forskellige størrelser til små til meget detaljerede borddekorationer. Vådt blomsterskum kan bestilles med eller uden en støbemåtte.

Foruden blomster skumringe og kranser er de hjerteformede blomster skumskabeloner også velegnede til begravelse blomsterhandler. Individuelle grav smykker kan designes med blomster skum til blomsterarrangementer i en krydsform og billedrammer med en ydre blomsterkant. Til urnearrangementer og smykker tilbyder vi halve ringe, der kan sættes op eller hænges på urnevægge. Fin tørret blomsterarrangement fungerer bedst med tørt blomsterskum.

Cat-ID: 23