Rabatprogrammer

Oversigt over rabatter i vores webshop

Modtag øjeblikkelige rabatter på hele din ordre. Forhandlerjægere finder mange attraktive tilbud i vores Floristik24 online butik. Men med hver større ordre på vores hjemmeside kan du drage fordel af interessante rabatter på alle vores varer! Så det er værd at tjekke vores webshop igen snart. Talrige nye varer venter på dig og med vores rabatkoder får du endnu bedre priser!

Rabat på indkøbskurven hos Floristik24

  • 3% rabat på hele sortiment
  • Rabatkode: 3-Procent
  • Minimum ordreværdi: 2250 DKK

Når du handler på Floristik24.dk, skal du logge ind med den e-mail-adresse og adgangskode, som du brugte til at oprette din kundekonto. Indtast derefter rabatkoden, før du udfylder din ordre. Du får en øjeblikkelig rabat på 3% af den samlede ordreværdi.

Rabatkoden kan ikke anvendes retrospektivt på et tidligere køb på vores websted. 3% rabat på den mindste ordreværdi på 2250 DKK trækkes automatisk fra din faktura. Denne rabat kan ikke kombineres med andre tilbud og kan kun bruges en gang pr. køb / kunde.

 

 

 

 

 

Mængderabat hos Floristik24

  • 4% rabat på hele sortiment
  • Rabatkode: 4-Procent
  • Minimum ordreværdi: 3750 DKK

Når du handler på Floristik24.dk, skal du logge ind med den e-mail-adresse og adgangskode, som du brugte til at oprette din kundekonto. Indtast derefter rabatkoden, før du udfylder din ordre. Du får en øjeblikkelig rabat på 4% af den samlede ordreværdi.

Rabatkoden kan ikke anvendes retrospektivt på et tidligere køb på vores websted. 4% rabat på den mindste ordreværdi på 3750 DKK trækkes automatisk fra din faktura. Denne rabat kan ikke kombineres med andre tilbud og kan kun bruges en gang pr. køb / kunde.

 

 

 

 

 

Rabat på store ordre hos Floristik24

  • 5% rabat på hele sortiment
  • Rabatkode: 5-Procent
  • Minimum ordreværdi: 7500 DKK

Når du handler på Floristik24.dk, skal du logge ind med den e-mail-adresse og adgangskode, som du brugte til at oprette din kundekonto. Indtast derefter rabatkoden, før du udfylder din ordre. Du får en øjeblikkelig rabat på 5% af den samlede ordreværdi.

Rabatkoden kan ikke anvendes retrospektivt på et tidligere køb på vores websted. 5% rabat på den mindste ordreværdi på 7500 DKK trækkes automatisk fra din faktura. Denne rabat kan ikke kombineres med andre tilbud og kan kun bruges en gang pr. køb / kunde.

Hav det sjovt at handle og spare!