For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Tamarind Fiber 500g Vinrød

98 DKK *

196,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Varerne sorteres efter

Kun 0 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Brug denne tamarindfiber i vinrød, som er rodfibren til tamarindtræet (Tamarindus indica), til en række af dine blomsterarbejdsemner! Med de små træstykker, der stadig hænger i materialet, giver de dekorative fibre en meget naturlig og - takket være farven og også takket være selve det naturlige produkt - et meget eksotisk helhedsindtryk, der giver dine dekorationer det bestemt. Brug fibrene som fyldmateriale til forskellige arrangementer, brug dem som borddekorationer til en fest som en kontrast på en lys bordløber eller giver stilfulde accenter i gravsmykker. Den naturlige dekoration kan bruges i forskellige blomsterområder!

Den vinrøde Tamarind Fiber fås i en plastikpose med en kapacitet på omkring 500 gram. Bemærk, at de enkelte fibre kan have forskellige længder, fordi de som en naturlig genstand også kan trækkes sammen eller trækkes fra hinanden eller endda klippes som en kugle.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Farve : vinrød
Materiale : træ
Vægt : 500 gram

Art.-nr.: 184378
Vægt: 0,6 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Tamarind Fiber 500g Vinrød
Tamarind Fiber 500g Vinrød
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.