For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Palme fiber pastel lysegrøn 400gr

162 DKK *

405,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 13 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Dekorer en smuk dekorativ krans eller borddekoration med denne palme grøn farvet i lysegrøn med pastelfarve! Den høje kvalitet og slidstærke fiber opnås fra bladene af palmer eller palmer, som også botanisk benævnes Arecaceae eller Palmae. Fibrene blev foldet, konserveret og derefter farvet. I pakken finder du derefter fiberplader i forskellige størrelser, som du kan rulle, folde og klippe i de ønskede former, som du ønsker.

For eksempel har du muligheden for at indpakke et kransunderlag med palmefibers blade for at skabe et grundlag for en påskekrans. Eller du kan bruge det til at pynte små trådstrukturer i hjerte- eller ægform, hvilket giver dig smukke vinduesdekorationer til påsken. Men den naturlige fiber ser også godt ud som en borddekoration og kan simpelthen bruges som base til scatter dekorationer eller til en påskekurv.

Palme fiber, farvet i lysegrønt med pastelfarve, er i en pose med i alt 400 gram. Som en naturlig genstand har hvert fiberark en anden størrelse og form. De enkelte stykker kan være mellem 25 og 50 centimeter store.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse:
ca. 25 cm - 50 cm
Farve:
lysegrøn
Materiale:
palmefiber
Vægt:
400 g

Art.-nr.: 01175/53
Vægt: 0,5 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Palme fiber pastel lysegrøn 400gr
Palme fiber pastel lysegrøn 400gr
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.