For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Palme fiber pastel lys orange 400gr

162 DKK *

405,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 17 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Opret smukke dekorationer for hele året med den fleksible palmefibre i lys orange med pastelfarve! Den naturlige fiber af høj kvalitet kommer fra bladene på palmer og palmer, som også kaldes Palmae eller Arecaceae botanisk. De blev forsigtigt fjernet fra bladene, sat sammen, tørret, konserveret og derefter farvet. Dette er, hvordan de forskelligt formede fiberark blev til, som du kan finde i den praktiske taske.

Du kan f.eks. Bruge den til at indpakke en glasvase og fikse den med noget lim. På grund af den gennemsigtige fiberstruktur falder lyset stadig igennem, og du får en fantastisk rumindretning, der forbedrer omgivelserne vidunderligt. Men også som en del af en efterårs- eller Halloween-dekoration, skærer træfibre en fantastisk figur og kan enten bruges til at indpakke en efterårskrans eller som en sjov edderkopweb til Halloween-festen.

Håndfladen i lys orange med pastelfarve er 400 gram i en plastikpose. Da fiberpladerne er naturlige produkter, har de forskellige dimensioner. Bladene kan være mellem 25 og 50 centimeter store.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse:
ca. 25 cm - 50 cm
Farve:
lys orange
Materiale:
palmefiber
Vægt:
400 g

Art.-nr.: 01175/57
Vægt: 0,5 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Palme fiber pastel lys orange 400gr
Palme fiber pastel lys orange 400gr
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.