For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Mulberry bark æblegrøn 250g

152 DKK *

60,80 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Fantastiske dekorationsideer til foråret kan implementeres kreativt med morbærbark i æblegrønt. Det unikke, alsidige naturlige produkt opnås fra grenene af morbærtræet uden at forårsage varige skader, derefter tørret og farvet og kan derefter forarbejdes til papir i høj kvalitet. Mulberry-barken fascinerer med sin spektakulære struktur, der minder om jute eller linned og har en særlig egenskab: Hvis materialet er fugtigt, kan det formes på enhver måde og størkne i den respektive position under tørring.

Dette gør mulbærbarken til et fantastisk håndværk og forsyningsartikel til blomsterhandlere. Det biologisk nedbrydelige naturlige produkt ser simpelthen godt ud på grund af den organiske overflade, især i kombination med friske blomster og tørre blomster og kan derfor formes til raffinerede strudsmanchetter, plantebakker og blomsterboller, når de er fugtige. Du kan også skære morbærpapiret i alle strimler, rette dem ud og derefter arbejde løst i arrangementer og buketter, oprette buer og andre motiver eller bruge dem til at indpasse fjederkranser til døre og butiksvinduer. Barkens unikke natur gør hvert floristisk emne til et spektakulært blikfang.

Den tørrede morbærbark er farvet i et frisk æblegrønt og tilbydes i en pose med en vægt på ca. 250 gram. Dette indeholder buer af forskellige størrelser af mulberrybark, der varierer med hensyn til struktur og struktur.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Farve: æblegrøn
Materiale: morbærbark
Vægt: ca. 250 g
Art.-nr.: 25689
Vægt: 0,4 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Mulberry bark æblegrøn 250g
Mulberry bark æblegrøn 250g
Mulberry bark æblegrøn 250g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.