For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Kokosnødebark lys lilla 400g

103 DKK *

257,50 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 9 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvilken elegant tilføjelse til enhver dekoration! Den naturlige kokosnødebark blev omhyggeligt skåret i små stykker, der ligner en halvmåne og derefter delikat farvet i lys lilla. Barken af kokosnødspalmen, der også kaldes Cocos nucifera, er meget let og kan derfor serveres i en skål og også placeres i vindueskarmen til dekoration. Træbarken ser virkelig flot ud, når den er indarbejdet i en julearrangement eller begravelseskrans.

For eksempel kan du dekorere en adventskrans med den eksotiske palmsskal og skabe en vidunderlig julepynt i kombination med røde stearinlys, glitrende stjerner til klæbe, spejlbær og et julebånd. Og hvis du selv ønsker at lave en julevindergarland, kan du fastgøre den halvcirkelformede kokosnødspalmebark der. Den naturlige bark scorer især i kombination med andre tresmykker!

Kokosnødebarken i lys lilla er i en pose med i alt 400 gram. Hvert stykke bark har en anden størrelse og bredde som et naturligt produkt, men du kan fremstille cirka størrelser mellem 5 og 12 centimeter.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse: ca. 5 cm - 12 cm
Farve: lys lilla
Materiale: kokosnødebark
Vægt: ca.

Art.-nr.: 01013/139
Vægt: 0,5 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Kokosnødebark lys lilla 400g
Kokosnødebark lys lilla 400g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.