Emu æg naturligt 12cm - 14cm 1p

356 DKK * 264 DKK * De sparer 26% (92 DKK)

Levering til 2. Februar **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 19 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Deluxe ægget til en førsteklasses påskedekoration! Dette ægte æg fra en emu fra naturen blev sprængt, tømt og rengjort i en speciel proces, så du kan bruge emueien direkte til en dejlig dekoration. Den stabile skal, den behageligt ru og usædvanlige overflade samt den eksotiske farve i en blanding af blå og grøn gør det australske fugleæg til noget meget specielt, en attraktion for samlere!

Så du kan ikke kun dekorere en påskekurv med dette dekorative æg, som er lidt mindre end et strudsæg, men også skabe en elegant rumdekoration med emu-æg. For at gøre dette, skal du for eksempel pakke det naturlige æg i et trådnet og derefter hænge det på dit loft og således støtte vægdekorationen i din stue. Så du kan også dekorere en elegant fest derhjemme eller på dit hotel og således overraske dine gæster med nye rumdekorationer.

Det naturlige emuæg er ca. 12 til 14 centimeter langt og udsættes for naturlige udsving, så hvert eksemplar kan være lidt lysere eller mørkere i farven. Diameteren varierer også ca. mellem 7 og 8 centimeter. På grund af den unikke farvekombination af en blågrøn tone, der let kan blive sort eller grå, passer ægget fra "Down Under" også elegant til en maritim sydhavsdekoration og kan være vidunderligt dekoreret med fint sand, skaller og drivved være. Oplev de fascinerende dekorationsideer, der er mulige med dette store emuæg!

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse:
ca. 12 cm - 14 cm
Diameter: ca. Ø7cm - Ø8cm
Farve: smaragdgrøn
Materiale: Emuei
Mængde: 1 stk

Bemærk : Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke en del af produktsortimentet, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.
Artikelnr.: 13451
Vægt: 0,25 kg
Levering til: 2. Februar **

flere varebilleder

Emu æg naturligt 12cm - 14cm 1p
Emu æg naturligt 12cm - 14cm 1p
Emu æg naturligt 12cm - 14cm 1p
Emu æg naturligt 12cm - 14cm 1p
* Alle priser inkl. 25 % Moms. Ekskl. forsendelsespris. Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.