For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Dekorative træskiver ovale naturlige skiver Ø4-7cm trædekoration 400g

80 DKK *

20,00 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Realiser dine egne individuelle dekorationsideer med de ovale træskiver til håndværk! Den lille trædekoration er kendetegnet ved et særligt fint korn, hvor kaffebrune og lyse ringe skifter. Barken er fjernet, så den ydre kant igen danner en venlig ramme.

Brug træet til at fremstille adskillige dekorative genstande lavet af naturlige materialer: De dekorative knuder kan dækkes med klar lak, delvist eller fuldstændig malet og simpelthen limes på. Opret et fantastisk vægmaleri fra flere skiver - abstrakte former ser lige så smukke ud her som figurer, du supplerer med andre naturlige materialer. I forårsdekorationen kan du bruge træpladerne til at dekorere en dørkrans eller en krans som en borddekoration: Lim den naturlige dekoration på med varm lim. Derudover kan de dekorative ruder mærkes og bruges som naturlige dørskilte, placere kort eller velkomsthilsner på hoveddøren!

De ovale skiver lavet af ubehandlet træ leveres i et net, der vejer omkring 400 gram. Til orienteringsformål kan længde og bredde gives uden forpligtelse med et omtrentligt interval mellem 4 og 7 centimeter. Fordi nogle stykker er næsten runde og andre ovale, er der variationer mellem de enkelte stykker - hvert stykke træ er unikt. Tykkelsen på de dekorative træskiver er ca. 0,5 centimeter.


Bemærk :
Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter!


Tilbehør og dekorative genstande vist på produktbilleder er ikke inkluderet i leveringen.

Længde og bredde : ca. 4 cm - 7 cm
Tykkelse : ca. 0,5 cm
Farve : naturlig
Materiale : træ

Mængde: 400 g

 
Art.-nr.: 69939
Vægt: 0,6 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Dekorative træskiver ovale naturlige skiver Ø4-7cm trædekoration 400g
Dekorative træskiver ovale naturlige skiver Ø4-7cm trædekoration 400g
Dekorative træskiver ovale naturlige skiver Ø4-7cm trædekoration 400g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.