For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Dekorative træskiver forårgrøn 300g

130 DKK *

433,33 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 6 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med disse dekorative dekorative træskiver i forårgrønt kan du oprette raffinerede borddekorationer og originale kunsthåndværksideer! Den smukke naturlige dekoration består af meget lette træstykker, der er skåret i en vinkel, omhyggeligt tørret og fint farvet. Du kan stadig se det smukke trækorn, så du kan kombinere disse stykker med andre naturlige dekorationer.

For eksempel kan du nemt arrangere trædekorationen på et bordcenter eller lægge den i en lille dekorativ skål. På grund af den grønne farve passer stykkerne også meget pænt i en påskedekoration og kan let lægges i en blomsterpotte selv om foråret. For eksempel kan du arrangere træstykkerne som en lille pyramide og bruge dem som base til en telys eller en lanterne. Du får den fulde dekorative effekt, hvis du placerer det hele på en vindueskarmen.

De dekorative træskiver i forårgrønt leveres i en taske med i alt 300 stk. Som sædvanligt med naturlige produkter varierer stykkerne lidt i størrelse og kan derfor være mellem 6 og 10 centimeter i størrelse.

Størrelse:
ca. 6 cm - 10 cm
Farve: forårgrøn
Materiale: træ
Vægt: 300 g

Art.-nr.: 01036/53
Vægt: 0,5 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Dekorative træskiver forårgrøn 300g
Dekorative træskiver forårgrøn 300g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.