For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Bark til håndværk Hvidvasket 13 cm 1 kg

62 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En meget alsidig kunsthåndværk til din forårdekoration er denne hvidvaskede bark, som du får i et praktisk sæt. Borke fortryller altid med sin rustikke udseende, der minder om atmosfæren i vores skove. Dette er rigtige stykker træbark, der er blødt befugtet med hvid maling og tørret. Træbarken krøllede sig lidt op og skabte smalle barkruller, der stadig viser den karakteristiske lettelse af frisk træbark. Disse er en fantastisk naturlig ting til alle tænkelige anvendelsesområder inden for blomsterhandel.

For DIY-hobbyister og professionelle blomsterhandlere åbner denne pool af barkstykker uendelige muligheder for at realisere individuelle dekorationsideer. Brug f.eks. Trerullene til at give et forårsblomsterarrangement prikken over i'et. Til fjederarrangementet har du kun brug for en smuk tinnekande, hvor du indsætter træstykkerne lodret. Efterlad nok gap. Du kan nu indsætte et stort antal sæsonbestemte blomster og græs i disse, uanset om de er kunstige eller ægte. En borddekoration eller vinduesdekoration er klar, som helt sikkert vil glæde familie, venner eller kunder.

Du modtager den hvidvaskede bark til kunsthåndværk i et praktisk sæt med en påfyldningsvægt på 1 kg, leveret i et plastnet. Hvert barkstykke er ca. 13 centimeter langt med en bredde mellem 5 og 8 centimeter.

Bemærk : Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Længde : ca. 13m
Bredde : ca. 5 - 8 cm
Farve : naturlige farver, hvid
Materiale : træ

Vægt : ca. 1 kg


Bemærk: Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke en del af produktsortimentet, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.


Art.-nr.: 2320
Vægt: 0,65 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Bark til håndværk Hvidvasket 13 cm 1 kg
Bark til håndværk Hvidvasket 13 cm 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.