Æblekrans Ø34cm

296 DKK *

Levering til 2. Februar **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 14 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Oprettet straks og ser øjeblikkelig smuk ud: Denne æblekrans i efterårsfarver ser meget frisk og høstlig ud på hvert bord med de kunstige, skinnende frugter! Efterårskransen består af en styrofoamring, som også er farvet i rødt og udstyret med mange kunstige æbler i forskellige størrelser. Disse er farvet i orange og rød for at dække den høstlige farvepalet. Du kan lægge den dekorative krans direkte på et bord og derefter placere en lysestage i midten af kransen og derefter dekorere et sofabord med det.

Du har også muligheden for at bruge ringen som en dør, vindue eller vægring og således dekorere dine lokaler. Det fine er, at du også kan pynte bordkransen, som du vil. Alt hvad du behøver er en lille ledning, som du kan installere figurer, nogle dekorative bånd og grangrene, eller du kan bruge dekoration direkte på wiren, som du nemt kan arbejde i styrofoam!

Den kunstige æblekrans i rødt har en ydre diameter på cirka 34 centimeter og en indre diameter på cirka 16 centimeter. Kransen er omkring 8 centimeter høj.

Udvendig diameter : ca. Ø34cm
Indvendig diameter: ca. Ø16 cm
Højde : ca. 8 cm
Farve: rød, orange, brun
Materiale : plast
Mængde : 1 stk

Bemærk: Vores kunstige frugter er meget realistiske, men de tjener kun dekorative formål og er ikke egnede til konsum! Opbevares utilgængeligt for børn!
Artikelnr.: 66477
Vægt: 0,25 kg
Levering til: 2. Februar **

flere varebilleder

Æblekrans Ø34cm
Æblekrans Ø34cm
* Alle priser inkl. 25 % Moms. Ekskl. forsendelsespris. Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.