For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Birkeskiver runde naturlige 10stk

75 DKK *

7,50 DKK per stykke

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Træ er et af de smukkeste dekorationsmaterialer og er meget populært blandt dekorationsfolk og hobbyister. Med disse runde bjørkeskiver i naturen kan du implementere mange fantastiske dekorationsideer derhjemme, men også i professionel blomsterhandel! De smukke træskiver blev professionelt savet fra en bjørkestamme og slibet omhyggeligt, så overfladen er fin og blød. Barkornet, der er så karakteristisk for birken, er et yderligere pluspunkt for disse dekorative genstande.

Du kan f.eks. Bruge skiverne som base til drikkeglas eller til gryder og pander med dine tallerkener og imponere dine gæster til middag. Men også som en rutsjebane til en lysestage eller en lanterne gør sådan en træskive et meget solidt indtryk og passer derfor især godt med en efterårs- og julepynt, men også i en elegant vintage borddekoration til et bryllup. Små billeder og navne, som du kan brænde ned i pladerne på disken med et loddejern ser også særlig stilfulde ud. Dette kan f.eks. Bruges til at skabe individuelle gaveideer til jul! Og når vi taler om håndværk: Sammen med dine børn kan du helt sikkert gennemføre mange fantastiske projekter ved hjælp af lim, bånd og sæsonbestemte artikler som kunstige blomster, bærgrene eller kegler!

De runde bjørkeskiver i naturen leveres i en sæk med i alt 10 stykker. Alle diske har en tykkelse på cirka 2 centimeter, og deres diameter varierer cirka mellem 12 til 17 centimeter. Da træ stadig fungerer som et naturligt materiale som en skåret skive, er revner i birkeskiverne mulige afhængigt af luftfugtigheden og opbevaringsforholdene. Dette forringer ikke den naturlige dekorative effekt, men understreger materialets rustikke virkning og ægthed.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Bemærk: Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke inkluderet i leveringsomfanget, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.

Diameter : ca. Ø12 cm - Ø17 cm
Tykkelse : ca. 2 cm
Farve : naturlig
Materiale : træ

Mængde : 10 stk

 

 
Art.-nr.: 12-01417
Vægt: 2 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Birkeskiver runde naturlige 10stk
Birkeskiver runde naturlige 10stk
Birkeskiver runde naturlige 10stk
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.