For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Velcro Mirabell følte ledningen gammel lyserød 25m

171 DKK *

6,84 DKK per m

Levering til 4. December **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 17 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

"Flusch Mirabell": Så blød og fluffy som hendes navn allerede siger! Filtsnoren inspirerer enhver hobbyentusiast, hobbykreativ og professionel blomsterhandler. Det dekorative bånd har særlige egenskaber af høj kvalitet. Fremstillet i ca. 42% jute og ca. 58% ægte fåruld, den alsidige snor er blød, men meget rivefast, let og farve hurtig og vandtæt. Dette giver dig mulighed for at leve frit og kreativt, både indendørs og udendørs.

Gør det som fagfolkene, og indpiks grene, blomster, planter, vaser og lysestager med denne alsidige uldstreng i en blød mørk pink. Især i efteråret og juledekorationer kan du krydre blomsterarrangementerne med bær og naturlige materialer som kegler, kanelstænger og grangrøn med den varme mørket pink. Pakk kugler, snegle eller bind buer for at give din adventskrans prikken over i'et. Filtsnoren er også en fremragende dekoration til gaveemballage. Start i dag og vælg filtledningen!

Filtsnoren "Flausch Mirabell" i mørket pink er ca. 25 centimeter lang og er i en praktisk taske. Ulden er meget blød og kan også holdes i form med voks, for eksempel hvis du vil skabe kunstneriske og sofistikerede designs.

Længde: ca. 25m
Farve: mørk pink
Materiale: 42% jute, 58% fåruld
Mængde: 1 stk
Artikelnr.: VI14
Vægt: 0,45 kg
Levering til: 4. December **

flere varebilleder

Velcro Mirabell følte ledningen gammel lyserød 25m
Velcro Mirabell følte ledningen gammel lyserød 25m
* Alle priser inkl. 25 % Moms. Ekskl. forsendelsespris. Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.