For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træsvamp rød 1 kg

93 DKK *

9,30 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 12 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Fuldfør din butiksdekoration med denne træsvamp i rødt! Den dekorative træsvamp blev ekspert høstet, tørret, konserveret og derefter fint farvet. Overfladen på den halvcirkelformede til runde svamp er glat bortset fra nogle få højder, mens undersiden er forsynet med de typiske lameller. For eksempel kan du integrere svampen i en julegardinvindue og skabe et fantastisk vinterlandskab ud over grene og små træer.

Men den dekorative svamp ser også meget elegant ud som vægdekoration til din spisestue eller i en speciel ordning til dit modtagelsesrum eller reception. På grund af den stærke røde farve passer træsvampen også meget godt i en efterårsdekoration og kan kombineres til et arrangement med nogle efterårsblade, kastanjer og et græskar.

Du kan lægge svampen løst med de andre dekorationsideer såvel som arbejde med nåle, en tråd og stikketråd. Svampens bløde struktur er meget nyttig til behandling.

Træsvampen i rødt er i en pose på i alt 1 kg og har som et naturprodukt forskellige størrelser. De individuelle svampe kan være mellem 5 og 20 centimeter store.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse : ca. 5 cm - 20 cm
Farve : røde, naturlige farver
Materiale: champignon, tørret
Vægt: 1 kg

Art.-nr.: 202/57011
Vægt: 1,1 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træsvamp rød 1 kg
Træsvamp rød 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.