For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træsvamp orange 1 kg

93 DKK *

9,30 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 5 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Næppe nogen naturlig dekoration fascinerer lige så meget som frugtens kroppe af svampe! Denne specielt tørrede og konserverede svamp er også farvet i orange og blød nok til let at blive behandlet. Så du kan bruge træsvampen til at dekorere en vinduesramme, en vinterhave eller endda et kommode og et bord. Du kan enten lægge den dekorative svamp ned i dit arrangement eller endda vedhæfte og lime den med små ledninger eller nåle.

Dette giver dig mulighed for at skabe smukke efterårsdekorationer, der ikke kun magisk dekorerer dit opholdsstue, men også ser fantastisk ud som en dekoration i gangen. Så du kan arrangere et smukt arrangement med svampesvampen eller designe en bøjle til døren eller vinduet. Svampen ser også rigtig godt ud i en julekrans og løsner designet med sin fantastiske form og lyse farve!

Træsvampen i orange er i en plastikpose med i alt 1 kg og er et naturligt produkt i forskellige former og størrelser. De dekorative svampe kan være mellem 5 og 20 centimeter store.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse : ca. 5 cm - 20 cm
Farve : orange, naturlige farver
Materiale: champignon, tørret
Vægt: 1 kg

Art.-nr.: 136
Vægt: 1,1 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træsvamp orange 1 kg
Træsvamp orange 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.