For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træsvamp naturlig 1 kg

78 DKK *

78,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Understøt dine blomsterarbejder med denne ufarvede og tørrede træsvamp i sin naturlige farve! Svampens frugtselskab stammer normalt fra trærester i skoven og minder noget om en tunger i form. Overfladen er stort set glat og med sine ringe minder noget om en træskive, mens på undersiden er der de mange lameller, der er så typiske for svampe. For eksempel kan du integrere den tørrede og konserverede champignon i et tørt arrangement for at løsne arrangementet lidt.

Specielt i en efterårsdekoration fungerer svampen rigtig godt og kan også integreres harmonisk i en butiksvinduesdekoration eller en scenedekoration, hvis du ønsker at skabe en efterårsverden eller en skovatmosfære. Du kan også bruge de tørrede svampe til at arbejde med bonsai og også i modelfremstilling for at skabe fantastiske verdener der. Du kan kombinere svampene med ægte såvel som kunstige eller tørrede planter.

Træsvampen i sin naturlige farve leveres i en pose med i alt 1 kg. Hver frugtkrop er forskellig i størrelse og har en lidt anden krop. Frugten kan være mellem 5 og 18 centimeter i størrelse.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse : ca. 5 cm - 18 cm
Farve : naturlige farver
Materiale: champignon, tørret
Vægt: 1 kg

Art.-nr.: 1191
Vægt: 1,2 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træsvamp naturlig 1 kg
Træsvamp naturlig 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.