For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træsvamp lilla hvidvasket 1 kg

108 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Et populært dekorativt element har altid været: Træsvampen! Her kommer træsvampen som et dekorativt tilbehør i en fin lilla farve, efterfulgt af en hvid vask. Den dekorative svamp blev høstet, tørret og konserveret, så du straks kan bruge den som et element i dekorationer og blomsterhandler. Udseendet er næsten fascinerende, fordi svampen på overfladen er meget fast, og på undersiden har den de typiske svampelameller, som også er særlig synlige på grund af farven.


For eksempel kan du ideelt bruge den dekorative træsvamp til at opgradere dine tørre arrangementer til Allehelgensdag. Den naturlige artikel er også meget populær inden for begravelse blomsterhandler. I huslige dekorationer drager især efterårs- og julepynt nytte af det. Til dette formål kan du bruge svampen som en borddekoration til spredning eller præsentere den pænt i en dekorativ skål. Dets look fungerer helt af sig selv!


Træsvampen i lilla, vasket hvid, er i en pose med i alt 1 kg. Som et naturligt produkt varierer svampernes størrelse, som naturen ønsker. De individuelle svampe kan være mellem 5 og 20 centimeter store.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse: ca. 5 cm - 20 cm
Farve: lilla, vasket hvid
Materiale: champignon, tørret
Vægt: 1 kg

Art.-nr.: 861-BERRY
Vægt: 2 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træsvamp lilla hvidvasket 1 kg
Træsvamp lilla hvidvasket 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.