For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træsvamp grøn hvid vasket 1 kg

108 DKK *

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 19 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tresvampe er det ideelle og frem for alt det populære tilbehør i grædende blomsterhandler såvel som i tørt blomsterhandler. Den dekorative svamp blev høstet, tørret og konserveret, så du straks kan bruge den som et element i dekorationer og blomsterhandler. Udseendet er næsten fascinerende, fordi svampen er meget fast på overfladen og på undersiden har den den typiske svampelamella, som også er særlig mærkbar på grund af den grønne, hvide vask.


Dekorer dine yndefulde gravearrangementer, gravbuketter og begravelseskranser med den tørre svamp. For at binde det sikkert til arrangementet anbefaler vi at bruge tråd eller varm lim. Bestemt kan du også bruge det eksotiske uden for blomsterhandler, for eksempel til at fremvise efterårsdekorationer. Måske vil du gerne tilføje en grøn accent til din dekorative bakke? Læg derefter bakken med mos, drapér nogle træsvampe på den og tilføj kastanjerne til arrangementet!


Træsvampen i grønt, vasket hvidt er i en pose med i alt 1 kg. Som et naturligt produkt varierer svampernes størrelse, som naturen ønsker. De individuelle svampe kan være mellem 5 og 20 centimeter store.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse: ca. 5 cm - 20 cm
Farve: grøn, vasket hvid
Materiale: champignon, tørret
Vægt: 1 kg

Art.-nr.: 8605
Vægt: 1,3 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træsvamp grøn hvid vasket 1 kg
Træsvamp grøn hvid vasket 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.