For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskiver runde hvidkalkede Ø3-4,5cm 400g i et net

82 DKK *

205,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

De hvidkalkede træskiver tilbyder dig en særlig venlig og lys variant til dekorationer og håndværks sjov! Hvert runde stykke træ viser kornet og bark smukt, som om det var miniature træskiver.

I denne praktiske størrelse er træskiver en god måde at desuden dekorere arrangementer på. Men de passer også ind i juledekorationen med grangrene eller på en høstlig dekorativ plade. Når det kommer til håndværk, er mulighederne næsten uendelige. Uanset om du klæber på et vægbillede med figurer lavet af runde grundformer, såsom en larv, eller skærer ører ud af byggepapir og designer farverige kaniner til borddekorationen til påsken - her kan unge og gamle nyde det lette træ! Fladt træ er især populært som base for dekorative figurer fremstillet af naturlige materialer. Lim blot snemanden lavet af styrofoamkugler, kastanjedyret og alle dine kreationer på grenskiven med varm lim, og de er stabile!

De hvidkalkede træskiver leveres i et genlukkeligt net med en samlet vægt på omkring 400 gram. Baseret på vægten kan den indeholdte gennemsnitlige mængde groft anføres som 75 stk. Med dette naturlige produkt adskiller hver enkelt skive sig imidlertid i form og størrelse: En træskive kan være rund eller let oval og have en diameter mellem ca. 3 og 4,5 centimeter. Tykkelsen svarer til ca. 5 til 7 mm.

Bemærk : Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan variere i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Diameter : ca. Ø3 cm - 4,5 cm
Tykkelse : ca. 5 mm - 7 mm
Farve : naturlige farver, hvidkalkede
Materiale : træ
Mængde : ca. 75 stk
Vægt : ca. 400 g
Art.-nr.: 69938
Vægt: 0,7 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskiver runde hvidkalkede Ø3-4,5cm 400g i et net
Træskiver runde hvidkalkede Ø3-4,5cm 400g i et net
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.