For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskiver naturlige Ø11cm - 13cm 5stk

35 DKK *

7,00 DKK per stykke

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du leder efter et naturligt og alsidigt kunsthåndværk, så kig på disse træskiver i naturen! Birketræskiverne blev savet fra en rigtig gren og adskilt forsigtigt fra bark og bark. Med dette naturlige produkt fra premiummærket VIANA kan du nu implementere alle slags dekorationsideer. Du kan nemt forarbejde bjørkeskiven ved hjælp af de almindelige træforarbejdningsteknikker såsom boring, savning eller udskæring. Dine børn vil også nyde at klirre med træ.

Med disse træskiver kan du oprette en vidunderlig efterårsdekoration på den bedste gør-det-selv måde. Du kan f.eks. Bruge birkeskiverne som en stabil base for en efterårsopstilling eller som et udgangspunkt for en lysestage.

Du får træskiverne i naturlig farve i et praktisk sæt på 5, leveret i et plastnet. Diameteren varierer mellem ca. 11 centimeter og ca. 13 centimeter; tykkelsen er ca. 2 centimeter.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Diameter : ca. Ø11cm - 13cm
Tykkelse : ca. 2 cm
Farve : naturlig
Materiale : træ
Mængde : 5 stk

Art.-nr.: 88635
Vægt: 0,55 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskiver naturlige Ø11cm - 13cm 5stk
Træskiver naturlige Ø11cm - 13cm 5stk
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.