For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskiver granoptik 3-7,5cm 500g

72 DKK *

144,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Varerne sorteres efter

Kun 0 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Dekorér og klink til dit hjerte indhold med disse træskiver i en gran-look. De uregelmæssige skiver er i forskellige størrelser og kan derfor behandles på forskellige måder. Hvad med for eksempel meget individuelle lanterner og lysestager? Ved hjælp af klæbemiddel kan du fastgøre træskiverne som en grænse for neutrale telysholdere og dermed skabe din helt egen stil. Coasters, bordløbere og især originale vægmalerier kan også designes på denne måde.

Afhængigt af sæsonen tilrådes det også at kombinere træskiverne med andre naturlige materialer. Eksperimenter med kastanjer, agern, moser og fyrretræer. Dette kan bruges til at fremstille søde dyr som ugler og kaniner, som derefter komplementerer dine efterårsdekorationer. Hvis du kan lide det mere minimalistisk og diskret, kan du også arrangere træskiverne sammen med sten, agern eller tørrede rosa hofter i flade kurve eller glas og således designe raffinerede dekorative genstande til stuen eller terrassen.

Barken på de runde træskiver i gran-look er delvis hvidmalet. Skiverne leveres i et net med en samlet vægt på 500 gram og har størrelser mellem 3 og ca. 7,5 centimeter. Tykkelsen af træskiverne er ca. 1 til 1,5 centimeter.

Bemærk, at det er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving, og formen, farve, størrelse, bredde, længde og diameter på skiverne kan variere og kan afvige fra de angivne dimensioner .

Størrelse: ca. 3 - 7,5 cm
Tykkelse: ca. 1 - 1,5 cm
Farve: naturlige farver, hvid
Materiale: træ
Vægt: 500 g

Art.-nr.: 79071
Vægt: 0,55 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskiver granoptik 3-7,5cm 500g
Træskiver granoptik 3-7,5cm 500g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.