For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskiver bjørk oval naturlig 7,5 × 13 cm 1 kg

72 DKK *

7,20 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 6 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

De ovale træskiver ser smukke ud af sig selv gennem den hvide birkebark. Men naturligvis kan de naturlige træskiver limes vidunderligt, mærkes og dekoreres. For eksempel afgiver birketræ små dørskilte. Uanset om du glæder dine børn med det eller foretrækker at brænde rumnumrene på et hotel i naturen eller et rustikt pensionat er selvfølgelig op til dig. Hvis du omhyggeligt borer et hul i det, kan du også lave dekorative gavegaver til træ.

Når træskiverne udformes med børn, er træskiverne gode baser til figurer lavet af fyrretræer, kastanjer eller grene. Du kan også nemt vikle mose rundt om en styrofoamkugle med noget blomstertråd, skabe en mave til vrede dværge, sjove nisser eller grimme nisser og fastgør dem til en træskive med varm lim. Med lidt filt kan du sætte en sød kasket på denne originale figur. Den hjemmelavede trædekoration er klar! Til jul kan du lime bjørkeskiverne med glitter eller kunstig sne i henhold til din smag. Så kom til træskiverne og kom i gang!

De ovale bjørkeskiver er ubehandlet og leveres i et netto på ca. 1 kg. I gennemsnit har træskiverne med bark en omtrentlig bredde mellem 6 og 8 centimeter, og længden varierer cirka mellem 11 og 14 centimeter. Tykkelsen er ca. 1 centimeter hver.

Længde
: ca. 11cm - 14cm
Bredde : ca. 6 cm - 8 cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farve : naturlig
Materiale : træ
Mængde: 1 kg

Bemærk : Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !


Art.-nr.: 67370
Vægt: 1,35 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskiver bjørk oval naturlig 7,5 × 13 cm 1 kg
Træskiver bjørk oval naturlig 7,5 × 13 cm 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.