For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskive vasket hvid 13cm - 15cm 2stk

63 DKK *

31,50 DKK per stykke

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 7 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med den naturlige træskive fra VIANA giver du dit hjem en meget speciel naturlig flair! Træskiven er stadig tilbage med autentisk træbark og vasket i en lys hvid, hvilket giver dette fantastiske stykke et strejf af vintage.

Der er ingen grænser for din dekoration. Du kan bruge disken vidunderligt som en dekorativ base og placere små glasvaser på den, dekoreret med friske blomster og smukke bloklys. Dette er ikke kun fint på en skænk til udsmykning i stuen, men også på rustikke vintage bryllupper eller som borddekoration til specielle fødselsdage. Træskiverne er også meget velegnede til videre behandling som kunsthåndværk. Uanset om det er med bor, sav eller med udskæringsværktøjer, kan du implementere de mest forskellige ideer med det.

Du får træskiverne i farven naturlig i et sæt på 2, leveret i et plastnet. Diameteren er ca. 14 centimeter; tykkelsen varierer mellem ca. 2 centimeter og ca. 3 centimeter.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Diameter : ca. Ø14 cm
Tykkelse : ca. 2 cm - 3 cm
Farve : naturlig
Materiale : træ
Mængde : 2 stk

Art.-nr.: 88634
Vægt: 0,6 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskive vasket hvid 13cm - 15cm 2stk
Træskive vasket hvid 13cm - 15cm 2stk
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.