For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskive med glasvase til at hænge Ø22cm

63 DKK *

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 8 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Forskøn dit hjem med denne rustikke foråret dekoration, der kombinerer træ og glas på en smuk måde. Fastgjort til hoveddøren og med en smuk blomstre eller en lille buket byder den dekorative skive, der er lavet af naturligt træ, dig og dine gæster velkommen.

En lille glasvase er fastgjort til den runde træskive med rustik jute. Glasvasen kan fyldes med vand og dekoreres med en blomst eller en lille buket. Så du kan altid redesigne dørdekorationen eller vægdekorationen uden særlig anstrengelse. Hvis blomsterdekorationen skal være langvarig, finder du også kunstige blomster og kunstige buketter i vores butik. Små buketter eller bare nogle kunstige gypsophilaer har en stor effekt foran træskiven.

Den runde grenskive har en diameter på ca. 22 til 23 centimeter og en tykkelse på cirka 2 centimeter. Glasvasen er cirka 10 centimeter høj. Den ydre diameter af vasen er ca. 4,5 cm, den indvendige diameter ca. 2 cm. Den dekorative træskive hænges på en robust juttesnor.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt . Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Diameter: ca. Ø22-23cm
Tykkelse: ca. 2 cm
Farve: naturlig
Materiale: træ
Mængde: 1 stk
Art.-nr.: 37232-017
Vægt: 0,81 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskive med glasvase til at hænge Ø22cm
Træskive med glasvase til at hænge Ø22cm
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.