For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskive blå klokke træ natur Ø40-50cm

172 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Gode nyheder til alle DIY-venner: Du kan gøre meget med denne store, naturlige træskive af det blå kloketræ. Træskiven blev savet direkte fra en bagagerum af Paulownia tomentosa, plantens botaniske navn, også kendt som Kaiserbaum eller Kiribaum. Efter tørring blev træstykket ikke længere behandlet. Overfladen er ru og ubehandlet, bark og bark bevares, årlige ringe er dejlige at se. Sådan ser det lyse naturlige materiale bare vidunderligt rustikt ud. Hver kopi ser anderledes ud og har sin egen unikke charme. Typisk for denne type træ er træet særlig let og alligevel stabilt. Det er meget let at bearbejde, bore, sav og så videre.

En ideel kunsthåndværkeartikel til alle venner af hjemmekunst. Hvad med et dejligt sidebord. For at gøre dette skal du først slibe overfladen på stykke træ. Monter derefter en metalbordsbase på undersiden og behandl toppen med træolie eller trævoks. Udført! Du kan nu stolt præsentere dette smarte møbel og placere det i din stue, for eksempel ved siden af chaiseloungen i dit læsehjørne. Denne individuelle skabelse passer især godt sammen med den trendy landstedstil.

Den naturlige træskive fra det blå kloketræ har en diameter på ca. 40 til 50 centimeter. Dets tykkelse er cirka 2,5 centimeter.

Bemærk : Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Diameter : ca. Ø40 - 50 cm
Tykkelse : ca. 2,5 cm
Farve : naturlig, brun
Materiale : træ

Art.-nr.: 63751
Vægt: 1 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskive blå klokke træ natur Ø40-50cm
Træskive blå klokke træ natur Ø40-50cm
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.