For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskive blå klokke træ natur Ø30-35cm 1p

116 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Har du nogensinde hørt om Paulownia tomentosa? Dette smukke navn er det botaniske navn på det blå kloketræ, fra hvis træ denne højkvalitets træskive er lavet. Det lette træ er stadig forsynet med den autentiske træbark og imponerer med de let genkendelige årringe. Til alle DIY-venner tilbyder den runde træskive et ideelt håndværksmateriale, der kan behandles og dekoreres på forskellige måder.

Det dekorative træ kan bruges som en stabil bakke til blomstervaser eller plantekrukker samt til en kreativ håndværkssession med børn og voksne. Design f.eks. Et sæsonbetonet skilt til døren eller væggen ved at gravere, male på træpladen og dekorere det med dekorativt tilbehør, såsom skelet-pilede blade. På grund af sin lette vægt kan træskiven hænges vidunderligt op.

Den runde træskive har en diameter på ca. 30 til 35 centimeter og er ca. 3 centimeter tyk.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for udsving i naturen og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de angivne dimensioner!

Diameter: ca. Ø30-35 cm
Tykkelse: ca. 3 cm
Farve: naturlig
Materiale: træ
Mængde: 1 stk

Art.-nr.: 65815
Vægt: 0,5 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskive blå klokke træ natur Ø30-35cm 1p
Træskive blå klokke træ natur Ø30-35cm 1p
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.