For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træskive blå klokke træ natur Ø20-30cm 1p

61 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med denne træskive får du det ideelle grundlag for usædvanlige dekorationer. Træet på den dekorative disk kommer fra det blå kloketræ, der er kendt botanisk under det melodiøse navn Paulownia tomentosa. Det har specielle egenskaber, såsom en let vægt. Den naturlige bark findes stadig på træskiven, så den rustikke chic kommer perfekt ud. Du kan også tydeligt se de brede årringer.

Så nu er dine kreative ideer efterspurgte! Tag for eksempel et loddejern, og design interessante dekorative tegn fra træskiven. Et poetisk ordsprog eller endda en fræk vittighed? Hvad synes du om? Du kan også bruge diske i borddekorationer til et bryllup, for eksempel til at markere borde og skrive navnene på gæsterne på dem. Brugt som en original dekorativ bakke har du undertiden også muligheden for at udstyre ruden med glasvaser, hvor du præsenterer friskplukkede blomster fra sommerens eng. Hvilket fantastisk syn!

Den runde træskive har en diameter på ca. 20 til 30 centimeter og er ca. 2,5 centimeter tyk.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Diameter: ca. Ø20 cm - 30 cm
Tykkelse: ca. 2,5 cm
Farve: naturlig
Materiale: træ
Mængde: 1 stk

Art.-nr.: 65814
Vægt: 0,4 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træskive blå klokke træ natur Ø20-30cm 1p
Træskive blå klokke træ natur Ø20-30cm 1p
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.