For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Træ svamp vasket 1 kg

98 DKK *

98,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Træsvampe som denne er en vigtig del af fine tørarrangementer og buketter, der er lagt på grave på søndag af de døde eller på Allehelgensdag for at mindes kære. De mest halvcirkelformede, tørrede og vaskede hvide svampe kan bruges på mange måder og komplementerer arrangementer med moser, fyrretræer, græs og tørrede blomster perfekt.

De smukke svampe, der vokser i naturen direkte på træstammen, bruges ikke kun i mindesmærke blomsterhandler, men er også velegnede til kunsthåndværk og varieret dekoration. I efteråret kan du for eksempel arrangere svampene på en stor plade eller i en flad glasskål sammen med andre naturlige materialer som kegler, kastanjer og tørrede rødder. I julesæsonen kan de også integreres i adventarrangementer og kranser.

Den hvide vaskede og derefter tørrede træsvamp tilbydes i en pose til i alt 1 kg. Svampe er forskellige og varierer i størrelse mellem ca. 10 og 25 centimeter. Dette giver dig adskillige individuelle kombinationsmuligheder. Svampene bruges også til visning af butiksvinduer eller som atmosfærisk udsmykning i landlige kroer og pensionater og skaber en behagelig atmosfære af velvære.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse: ca. 10 - 25 cm
Farve : vasket hvid
Vægt: 1 kg

Art.-nr.: 1204
Vægt: 1,1 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Træ svamp vasket 1 kg
Træ svamp vasket 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.