For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Tamarind fiber naturligt hvidvasket 500g

81 DKK *

16,20 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

Varerne sorteres efter

Kun 0 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tamarind fiber er en naturlig fiber af tamarind træet, en pod pod også kendt som indisk dato eller sur dato. De naturlige fibre er sarte og krøller som krøller. De tørrede tamarindfibre er hvidkalkede, hvilket fremhæver deres struktur endnu bedre og giver dem et let frostet udseende i vinterlige emner.

Dette smukke naturlige materiale kan bruges på en række forskellige måder til blomsterformål såvel som til kunsthåndværk året rundt. Det naturlige materiale er også ideelt inden for modelkonstruktion, for eksempel til design af jernbaneplader. Opret attraktive arrangementer og kranse til adventssæsonen eller lav håndværk med børn til påske eller om efteråret. De naturlige fibre i Tamarindus indica kan også bruges godt og sætte smukke accenter inden for begravelsesblomster i kranse eller arrangementer til en begravelsesceremoni eller til værdig gravstøtte til begravelses- og mindedagene.

Du modtager naturproduktet af høj kvalitet i en pakke på omkring 500 gram.

Bemærk: Det er et naturligt produkt! Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og kan afvige fra de angivne dimensioner i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter !

Farve: naturhvidet
Mængde: ca. 500 g
Art.-nr.: 1436
Vægt: 0,8 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Tamarind fiber naturligt hvidvasket 500g
Tamarind fiber naturligt hvidvasket 500g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.