Spånplade rund hvid 8stk. Ø20cm

149 DKK *

18,63 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Du kan bruge dette runde, hvide spånplade som grundlag for magiske blomsterdekorationer, beplantninger og sæsonbestemte arrangementer, som du kan tilbyde som færdige arrangementer i din blomsterhandler. Kurve er lavet af robuste spånplader, der er vævet sammen for det typiske kurvudseende og er også malet uregelmæssigt i hvidt. De imponerer med et smukt, naturligt look og på samme tid med stabilitet og funktionalitet, fordi indersiden af de flade kurve er foret med vandtæt plastfolie. Planter kan let udvandes med minimal vandlækage.

Om foråret gør forårsmænd som påskeliljer, snedrop og tulipaner i kombination med frodige grønne moser og grene sig særligt smukke i kurve. Sukkulenter, kaktus og små urtehave til køkken eller balkon kan også præsenteres vidunderligt i sådanne planteskåle. Derudover er en sådan kurv i en vintage design et attraktivt grundlag for sæsonbestemte bordarrangementer med blomster, tørrede blomster, fint silkebånd og matchende dekorative genstande. Om vinteren kan du selvfølgelig også bruge den som base til en rustik advent-arrangement med fyrgrøntsager, kegler og julestjerner.

De runde planteskåle består af hvidkalkede træspåner og vandtæt plastfolie, der er fastgjort på indersiden med en hvid ledning og tilbydes i et sæt på 8 stykker. Hver kurv er cirka 9 centimeter høj og har en diameter på cirka 20 centimeter øverst og et fodaftryk på cirka 14 centimeter.

Diameter øverst: ca. Ø20cm
Fodaftryk : ca. Ø14cm
Højde: ca. 9 cm
Farve: naturlig, hvid
Materiale: træ, plast, indre ledning
Mængde: 8 stk


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.