Spånplade rund flerfarvet Ø25cm 6stk

152 DKK *

25,33 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Opret en foråret blomsterdekoration med dette runde og flerfarvede spånplade! Den flettede planteskål er lavet af træspån og er foret med en plastfolie, så alt forbliver tørt, når du vander planterne. I dette kurvssæt er skålene farvet i enten hvidt, grønt eller lyserødt, hvilket betyder, at blomsterkurve harmoniserer glimrende med farverige tidlige blomstrende blomster. Du kan lægge de runde kurve på en vinduesramme og bruge dem som en del af en borddekoration til foråret.

Plant blomsterskålen med smukke tulipaner, glemme-bemærkninger eller stemorsblomst og læg dem på spisebordet til eftermiddagskaffe. Du kan også tilføje smukke blomsterpinde og et fjederbånd der for at afrunde udseendet. Smykkekurven er især velegnet til påske, når du også kan bruge den som basis for en påskekurv og dekorere den med sisal, farverige påskeæg og smukke chenille-kyllinger.

Det runde og flerfarvede spånplade leveres som et sæt på 6 stykker. Den ydre diameter er ca. 25 centimeter, og den indvendige diameter er ca. 22 centimeter, idet hver skål er ca. 10 centimeter høj.

Udvendig diameter: ca. Ø25 cm
Indvendig diameter: ca. Ø22cm
Højde: ca. 10 cm
Farve: grøn, lyserød, hvid
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 6 stk


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.