Spånplade rund flerfarvet 12 stykker Ø 20cm

261 DKK *

21,75 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Dekorer din spisestue i foråret med denne runde og flerfarvede chipskal! Den runde trækurv består af flere brede træflis og rottinggrene, som er farvet, sammensat og holdt sammen af en tråd. Den indre overflade var foret med en robust plastfolie, så du kan udføre en lille plantning der. For eksempel kan du plante sensationelle tidlige blomstrere som påskeliljer, tulipaner og stemorsblomster.

Filmen forhindrer, at vand og jord slipper ud. Selvfølgelig kan du også indsætte kunstige blomster der. Fordel blot de plantede træskåle på spisebordene og give din restaurant og din gårdhave et muntert og farverigt præg. Du har også muligheden for at bruge skålen som en brødkurv, hvor du derefter kan give dine gæster friskskåret brød på en pænt arrangeret måde.

Den runde og flerfarvede chipskal leveres som et sæt på 12 stykker. Hver 4 stykker har en grundfarve (grøn, orange og gul) og suppleres med yderligere farver på siderne. Kurve har en diameter på ca. 20 centimeter og en højde på ca. 10 centimeter.

Diameter:
ca. Ø20 cm
Højde: ca. 10 cm
Farve: orange, grøn, gul, rød
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 12 stk


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.