Spånkurv rund hvid 25cm

52 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne runde kurv i hvid giver masser af plads til dekorative ideer med farverige blomster og planter og er et spektakulært blikfang på grund af dets sfæriske form. Den store gryde består af hvidlakerede spånplader, der er indviklet sammenflettet og er foret på indersiden med vandtæt plastfolie. Så det kan plantes efter ønske eller udstyres med vådskum og tillader, at de respektive planter vandes sikkert og holdes friske. Imponerende bordarrangementer, for eksempel til bryllupstabellen eller receptionen i hotellets lobby, kan arrangeres smukt i plantekurven.

Til et bryllup kan du blandt andet bruge skumrende lyserøde og cremefarvede roser og liljer, som harmonerer vidunderligt med den hvide kurv og kan suppleres med matchende silke- eller organza-bånd og romantiske motiver som hjerter og sommerfugle. Om foråret kan du bruge plantekuglen med påskeliljer, tulipaner, påskeæg og kaninfigurer til at skabe en atmosfærisk påskeordning, der også er indbydende og forfriskende i butiksvinduet eller på balkonbordet. Derudover kan chipkurven udstyres med grønne planter: Hvad med et sfærisk buksbom, en bonsai eller forskellige sukkulenter og kaktus?

Den hvide chipkurv er ca. 20 centimeter høj i en bredde på ca. 25 centimeter og har en åbning på ca. 16 centimeter. Planteskålen er foret med vandtæt plastfolie.

Højde:
ca. 20 cm
Bredde:
ca. 25 cm
Åbningens diameter: ca. Ø16cm
Farve: hvid
Materiale: træflis, plast
Mængde: 1 stk

Bemærk: Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke en del af produktsortimentet, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.