Spånkurv rund gul Ø18cm H16cm

35 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du gerne vil have en noget anderledes planter til dine potteplanter, er denne runde kurv i gult det rigtige valg! Med sine flettede træspån ser plantekurven meget naturlig og alligevel moderne ud, så du ikke kun kan plante eller placere urter og blomster i den, men også være sikker på, at blomsterkurven skærer en meget god figur!

Plant f.eks. Et par tulipaner i denne chipkurv, og lad blomsterne skinne i omgivelserne. For eksempel kan du placere den dekorative gryde på et bord i din foyer og på disken i receptionen, men du kan også få din stand pyntet på den næste messe. Naturligvis ser plantekurven også frem til dit dejlige hjem og skinner på din hylde, dit opholdsstue og det lille skænk i gangen!

Den runde chipkurv i gult er cirka 16 centimeter høj og har en diameter på cirka 18 centimeter. Inde er der lagt en stabil plastfolie ud, der er fastgjort til den ydre væg med en gevind. Dette sikrer, at ingen væske slipper ud, når du vander dine farverige elskede. Derudover behøver du ikke være bange for, at dine møbler bliver forurenet.

Diameter:
ca. Ø18 cm
Højde: ca. 16 cm
Farve: gul
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 1 stk

Bemærk: Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke en del af produktsortimentet, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.


google_translate
automatisk oversat til google

3D article video

* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.