Skåle, gryder og vaser

Yderligere kategorier

Bakke & planter

Bakke & planter Du kan finde fantastiske produkter, der er ideelle til implementering af individuelle dekorationsideer i vores "Bakke & Plantekasse" -kategori. Oftest er dette artikler af høj kvalitet lavet af træ, men også dokumenter fremstillet i robust plast er repræsenteret. Du finder også på Floristik24, online butik nr. 1 for blomsterhandlerartikler og dekorative ting, plantekasser og bakker i en lang række former, farver og størrelser, så der er noget for enhver smag og enhver brug.

Med...

Hængende kurv

Hængende kurv En hængende hængende lampe giver dig en fantastisk mulighed for sensationelt at arrangere en grøn plante eller vidunderligt blomstrende blomster. For at sikre, at den originale planter også passer perfekt til dit interiørdesign eller designkoncept, tilbyder vi hos Floristik24 dig et omfattende udvalg af hængelys i forskellige design. Du finder nøjagtigt det rigtige produkt til dine formål - hvad enten det er enkelt og klassisk eller storslået dekoreret og sensationelt.

Fælles for alle hængende...

Keramiske plantere

Keramiske plantere Keramiske plantere er tidløse klassikere, når det kommer til dekorativt husplanter. Design, former og farver er ekstremt alsidige, en blomsterpotte skal se så smart ud som muligt og komplementere interiøret på en stilfuld måde. Vi har derfor sammensat et omfattende udvalg af keramiske plantemaskiner til dig, der tilbydes hos Floristik24, din online butik med blomsterhandler og tilbehør til hjemmet til de sædvanlige lave priser og gode betingelser.

Sortimentet inkluderer for eksempel smukt dekorerede...

Planteplantere

Planteplantere Oplev den farverige verden af plantedekoration med plastkunstnere af høj kvalitet fra Floristik24, den overkommelige online shop for kreative blomsterelskere! Her finder du et stort udvalg af blomsterpotter, plantemaskiner og planteskåle i moderne, klassiske og originale former. Du kan også vælge mellem forskellige størrelser, afhængigt af plantetypen og farver, der passer til enhver lejlighed og sæson. Lad dig inspirere af enkeltfarvede planteskovl, farverigt trykte urtepotter og elegant buede plastbåde til...

Vaser potter skåle lavet af glas

Vaser potter skåle lavet af glas Dekorative vaser, gryder og skåle lavet af glas fås i online-butikken i forskellige farver, former og størrelser.

Glasspande fås i lyse farver enten individuelt eller som et flerdelt sortiment. Glasbeholderne er ikke kun egnet som planter eller vase til planter og buketter, men også som dekorative lanterner eller som borddekorationer fyldt med dekorative materialer og granuler.

Da nogle modeller fås i tre forskellige størrelser, kan de også sættes sammen som et ensemble af flere vaser. Så...
Et forskellige udvalg af skåle, gryder, vaser og mange andre containere til beplantning eller fyldning med dekorative genstande findes her.

Uanset om der er terracotta-look, ler eller akryl - de forskellige modeller af skåle, plantager og vaser er iøjnefaldende i hjemmet og haven. Vi tilbyder også de rigtige containere til daglig brug af hobbygartnere og blomsterhandlere.

Plante skåle, vindueskasser, hængende kurve, plantemaskiner og redskaber til blomsterhandlere og hobbygartnere

Plantepotter lavet af plast, ler og gennemsigtige plantekrukker til orkideer anbefales især til salg af planter og blomster i blomsterhandler. Indstillingsvaser er også velegnede til salgsfremmende præsentation af afskårne blomster.

Til balkon og terrasse er vindueskasser, trafiklys og hængende kurve til beplantning iøjnefaldende. Plantemaskiner er også tilgængelige i forskellige former, for eksempel som et plantekryds, plantehjerte eller plantering. Disse præformede kar kan bearbejdes yderligere med blomster skum eller jord, tørrede eller friske blomster for at designe graven. Til begravelsesblomsterhandel tilbyder vi også gravvaser, der kan sættes op eller placeres i jorden.

Hverdagsgenstande såsom vandkande tilføjer også farve til haven, balkonen og terrassen. Ud over konventionelle modeller til havevanding finder du også moderne design vandkasser i lyse farver til indendørs brug. Farvede planteskærere og afdækere i forskellige størrelser kompletterer vores sortiment.

google_translate
Youtube Channel