Planteskål rundgrå Ø30cm H16cm 1p

47 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Din blomsterbed er allerede fuldt plantet, eller du har ikke plads til en seng på din balkon og vil stadig kalde blomstrende planter din egen? Så er denne runde planteskål i grå bare den ting for dig! Fyld kurven med næringsrig pottejord, og tilføj derefter dine valgte pærer eller plant tidlige blomstrende blomster, der allerede er vokset, såsom en haveanemone, en columbine, smuk dallilje eller en krokus i den praktiske plantekurv.

Og hvis du kan lide at lave mad, skal du bare bruge beholderen som en urtekande! På denne måde sikrer du dig, at dine lækre retter altid kan krydres med frisk persille, purløg eller basilikum.

Den runde planteskål i grå har en diameter på ca. 30 centimeter og en højde på ca. 16 centimeter. Den indre overflade er dækket med en robust plastfolie, der er fastgjort til kurven med en gevind og beskytter mod udstrømning af væske. Dette betyder, at du nemt kan placere den plantede kurvkurv i din lejlighed på en kommode eller et spisebord. På grund af den grå farve passer kurven til enhver møbleringstil!

Diameter:
ca. Ø30 cm
Højde: ca. 16 cm
Farve: grå
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 1 stk


google_translate
automatisk oversat til google

3D article video

* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.